η πρώτη μας ανάρτηση είναι το πιο παραδοσιακό φαγητό της όμορφης χώρας μας!
τώρα ακολουθούν τα υλικά και η εκτέλεση αυτής της πεντανόστιμης συνταγής!
Υλικά (6 μερίδες) |
1/2 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό
3 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
6 πίτες
τζατζίκι
μουστάρδα
Εκτέλεση |
-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια
-Τα βάζετε σε ένα μπολ με λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη για 2-3 ώρες
-Τα περνάτε από καλαμάκια και φτιάχνετε τα σουβλάκια
-Τα βάζετε στο γκρίλ να ψηθούν γυρνώντας όλες τις πλευρές
-Κόβετε τις πατάτες στο παραδοσιακό σχήμα και τις τηγανίζετε
-Εν τω μεταξύ ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες
-Τηγανίζετε και τις πίτες σε λίγο λάδι ή για πιο light έκδοση μπορείτε να τις ψήσετε
-Παίρνετε μία πίτα και βάζετε μέσα ένα σουβλάκι, λίγη ντομάτα, λίγο κρεμμύδι και λίγες πατάτες
-Τυλίγετε σε μία χαρτοπετσέτα
-Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε τζατζίκι, μουστάρδα, κέτσαπ ή σως!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ! <3 |
|
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου