Γλυκά Και Επιδόρπια

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μανιτάρια σoτέ

Υλικά

Για 2 άτομα
Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου

Διαδικασία

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα σκόρδα και τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε λίγο λάδι. Ρίχνουμε τα σκόρδα και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με το γούστο μας. Μόλις ροδίσουν τα σκόρδα, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί για 4 περίπου λεπτά. Σερβίρεται ζεστό για πρώτο πιάτο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γαρνιτούρα για πιάτα κρέατος ή σαν σάλτσα για μακαρόνια.
Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου