Γλυκά Και Επιδόρπια

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ζυμαρόπιτα Θεσπρωτίας

Συστατικά

  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα λάδι
  • 200 γραμ. φέτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Οδηγίες

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα δύο αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και νερό, μέχρι να γίνει χυλός. Μετά ανακατεύουμε και τα 2/3 της φέτας.
  2. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και απλώνουμε το χυλό, ώστε να σχηματίσει ένα στρώμα το πολύ δύο δάχτυλα πάχος.
  3. Ρίχνουμε πάνω απ' το χυλό χτυπημένο το ένα αυγό, αρκετό λάδι και την υπόλοιπη φέτα.
  4. Το ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου