Συστατικά
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 3 αυγά
- 1 κούπα λάδι
- 200 γραμ. φέτα τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα δύο αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και νερό, μέχρι να γίνει χυλός. Μετά ανακατεύουμε και τα 2/3 της φέτας.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και απλώνουμε το χυλό, ώστε να σχηματίσει ένα στρώμα το πολύ δύο δάχτυλα πάχος.
- Ρίχνουμε πάνω απ' το χυλό χτυπημένο το ένα αυγό, αρκετό λάδι και την υπόλοιπη φέτα.
- Το ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου