Γλυκά Και Επιδόρπια

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Συστατικά

  • 800 γραμμάρια μοσχάρι
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 1 κουταλάκι πιπέρι κόκκινο γλυκό
  • 4 γαρύφαλλα
  • 4 κόκκους μπαχάρι
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 2/3 κούπας λαδι
  • 1 κούπα σάλτσα ντομάτας
  • 2 κούπες νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μακαρόνια για παστίτσιο
  • κεφαλοτύρι

Οδηγίες

  1. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια με το μισό λαδι.
  2. Ριχνουμέ το μοσχαράκι και σωτάρουμε σε δυνατή φωτια για 3-4 λεπτά.
  3. Ριχνουμε το μπαχάρι, τα γαρύφαλλα, τα δαφνόφυλλα, την πάπρικα, το πιπέρι και τέλος το αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, τη ντομάτα και το νερο και σιγοβράζουμε για μια ώρα.
  4. Στη συνέχεια βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
  5. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου